De ce se monteaza lifturi doar in blocurile inalte?

Locuiesc in Brasov de cand ma stiu si nu am inteles niciodata de ce se monteaza lift doar in blocurile inalte de peste 4 etaje. Oare daca locuiesc la etajul 4 si am de dus cateva sacose grele, nu imi este la fel de dificil ca si pentru cel de la etajul 5? Eu sunt in stare sa fac o cerere pentru lift Brasov si in blocurile cu inaltime mica.

Am observat la cateva din noile blocuri construite in Brasov ca au montat ascensoare. Ii salut pe investitorii care au luat acest lucru in calcul. Sunt situatii in care ai nevoie de un lift pentru a urca obiecte voluminoase pana acasa si nu numai.

Iata cateva exemple in care ai nevoie de un ascensor Brasov in blocurile cu regim mic de inaltime.

Lift Brasov pentru persoanele cu handicap locomotor

La mine in bloc, la etajul 1, locuieste un domn care este de cativa ani in scaun cu rotile. Din cauza diabetului, si-a pierdut ambele picioare de la genunchi in jos. Cea mai mare parte a zilei si-o petrece be balcon.

Daca ar avea lift, sotia l-ar putea scoate zilnic la cate o plimbare. Locuim intr-un bloc cu 4 niveluri si el asteapta ca unul dintre copii sa vine de la serviciu direct la ei si o data la cateva zile sa il scoata la plimbare.

Acest exemplu ar trebui sa fie suficient pentru a se lua in calcul un lift Brasov macar la blocurile care urmeaza a fi construite.

Lift Brasov in toate blocurile pentru varstinici

Daca tu vii obosit de la serviciu si ti-e greu sa urci cateva etaje, oare cum o fi pentru cei care au o varsta inaintata si sufera si de ceva boli? Oare cum o fi sa urci scarile unui bloc cu o mana agatata de balustrada si cu alta sprijinita intr-un baston?

Trebuie sa ne gandim si la varsta in care mobilitatea ne scade. Daca in blocurile vechi montajul unui lift nu mai este cu putinta, macar in cele nou construite sa tinem cont de acest lucru.

Lift Brasov pentru gravide, lauze si proaspete mamici

Eu recunosc cu mana pe inima ca desi am fost gravida de 2 ori, mi-a fost usor si nu am intampinat dificultati. Mi-a fost foarte greu insa dupa. Ai idee cat cantareste un landou? Lauza, proaspat cusuta am fost de multe ori nevoita sa urc cu landoul in brate pe scari. Cele care au fost sau sunt in aceeasi situatie inteleg ce vreau sa spun.

Lift Brasov pentru zilele de cumparaturi

Trendul cu cumparaturile saptamanale a inceput sa prinda si la noi. Eu ma bucur, cu cat merg mai rar in magazin, cu atat riscul de a cheltui bani pe lucruri care nu imi sunt necesare dar ma atrag, scade.

Cand te intorci cu portbagajul plin si ai de urcat toate produsele 2-3 etaje iti cam scade elanul. Si ce faci? Duci cat poti de multe intr-un singur transport sa ca nu fii nevoit sa urci si sa cobori de mai multe ori. O fi bine?

Eu militez pentru blocurile cu lift in Brasov. Daca un constructor de apartamente vrea sa ma atraga, atunci sa ia in calcul si un lift, indiferent de nivelul de inaltime al blocului.

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.