Selectati limba

Service Ascensoare

SERVICE SI INTRETINERE ASCENSOARE LA CELE MAI BUNE PRETURI


 SOCIETATEA NOASTRA ASIGURA SERVICE PERMANENT 24H DIN 24 , INTRETINERE LUNARA, CATE 2 REVIZII TEHNICE CURENTE, CONFORM R2-2010 PRESCRIPTII ISCIR. DISPUNEM DE TOATE AUTORIZATIILE ISCIR NECESARE PENTRU FUNCTIONARE, CONFORM LEGII IN VIGOARE. 

  Asiguram interventii rapide si deranjamente  24 h din 24. Dispunem de personal calificat si specializat in strainatate, de aceea avem cunostinte si acceptam ascensoare  : orice marca italiana , Paravia Ascensori, Orona, Macpuarsa, Ottis, Schindler, Kone, Ifma etc.

NOUTATE!!!!!!  LA ASCENSOARELE NOI AVEM POSIBILITATEA  DE A ASIGURA, OPTIONAL, SERVICIUL RADIO IN CABINA ASCENSORULUI!! VENIM IN AJUTORUL PERSOANELOR CARE SUFERA DE CLAUSTROFOBIE SI LE ASIGURAM CONFORT SI O SIGURANTA SUPLIMENTARA PRIN IMPLEMENTAREA ACESTUI SERVICIU IN BRASOV!!! OPTIONAL SE POATE ASIGURA CHEMAREA LIFTULUI IN STATIE PRINTR-UN SISTEM TELECOMANDAT!!! UNIC IN BRASOV!!!

AVEM COLABORARI IMPORTANTE CU:

VA ASIGURAM CA DISPUNEM DE PERSONAL CALIFICAT CU O EXPERIENTA PROFESIONALA DE PESTE 15 ANI IN DOMENIUL ASCENSOARELOR , EXPERIENTA ACUMULATA IN STRAINATATE, PE PIATA DE DESFACERE INTERNATIONALA IN DOMENIU.